Независен весник

image_pdfimage_print

2019 година

Извештаи од спроведени надзори

Импресум

Редовен административен надзор Независен весник (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 24.10.2019

Редовен административен надзор Независен Весник (член 14 став 1 од Законот за медиуми) – 15.10.2019


2018 година

2017 година

 Accessibility

Accessibility