Овер Тхе Топ

image_pdfimage_print

2020 година

Извештај од спроведен надзор:

Употреба на јазик; Реемитување на програмски сервиси

Редовен програмски надзор – ОВЕР ТХЕ ТОП – (член 64 став 2 и член 141 од ЗААВМУ) – 30.06.2020


2019 година

2018 година

 Accessibility

Accessibility