A1 Македонија (ОНЕ.ВИП)

image_pdfimage_print

2023 година

Извештаи од извршени надзори:

Кинематографските дела, заштита на малолетните лица; промоција на производство и пристап до европските дела

Редовен програмски надзор А1 Македонија –  (член 49 и член 50 од ЗААВМУ) – 01.11.2023

Редовен програмски надзор А1 Македонија – (член 49, член 50 и член 60 од ЗААВМУ) – 02.05.2023


2022 година

2021 година

2020 година

2019 година

2018 година

 Accessibility

Accessibility