– Предлози за постапување од Привремената комисија за следење на медиумското претставување и писмени извештаи од извршен надзор

Предлози од Привремената комисија за 25 програмски сервиси на регионално ниво за период од 21 ноември до 9 декември 2016 година и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за Програмските сервиси на Македонската Радиотелевизија (МРТ 1, МРТ 2 и МРА 1) и Собранискиот канал на Македонската Радиотелевизија за период од 21 ноември до 9 декември 2016 година и писмените извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за 22 Извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 1 до 9 декември 2016г. и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за  ХДТВ Канал Плус и МРТ 1  и писмените извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 9 извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за  ТВ Сонце, ТВ Нова, ТВ Едо, ТВ 21, ХДТВ Канал Плус и Радио Канал 77 и писмените извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за ТВ Шења и ТВ Едо и писмените извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комусија за следење на медимското претставување за ТВ Нова, ТВ Арт, ХДТВ Канал Плус, Радио Антена 5 и Радио Слободна Македонија и писмените извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 22 извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 21 до 30 ноември 2016 година и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за ТВ Нова, ТВ МТМ, К Три Телевизија и ЕФ-ЕМ 90.3 Спотрско радио и писмените извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за ТВ Нова, ТВ Компани 21-М, Наша ТВ, Регионална ТВ Ултра, ТВ Алсат-М и ТВ Телма и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за ТВ Нова, ТВ Алсат-М и Радио Канал 77 и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 11-20 ноември 2016 година и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за ТВ Нова, ТВ 24 Вести и ТВ Алфа и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 1-10 ноември 2016 година и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното претставување за период од 22-31 октомври 2016 година и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното претставување за период од 12 до 21 октомври 2016 година и писмени извештаи од спроведени надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 2-11 октомври 2016 година и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 22 септември до 01 октомври 2016 година и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 12 до 21 септември 2016 година и писмени извештаи од спроведените надзори за истиот период


Предлог од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за 18-те извештаи од мониторингот на изборното медиумско претставување за период од 2 до 11 септември 2016 година

Предлог за постапување од Привремената комисија – Прв програмски сервис – МРТ1

 Писмен извештај од спроведен надзор – Прв програмски сервис – МРТ1
Accessibility

Accessibility