Предлози од Привремената комисија за следење на медиумското претставување за ТВ Сонце, ТВ Нова, ТВ Едо, ТВ 21, ХДТВ Канал Плус и Радио Канал 77 и писмените извештаи од спроведените надзори за истиотпериод

 Accessibility

Accessibility