РА Хит Струмица

image_pdfimage_print

2019 година

Извештаи од спроведени надзори/мерки јавна опомена

Програмски концепт

– Редовен административен надзор – Хит Радио (член 15 став 5 од Закон за медиуми) – 15.05.2019

  • Решение за мерка јавна опомена Хит Радио (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 06.06.2019

 


2018 година

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Спроведување на програмскиот концепт

– Контролен административен надзор – Хит Радио – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 16.07.2018

– Редовен административен надзор – Хит Радио – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 19.04.2018

  • Решение за изречена мерка-опомена  Хит Радио – (член 15 став 5 од Законот за медиуми) – 27.04.2018

 Accessibility

Accessibility