Седница бр. 23 – 06.07.2015

image_pdfimage_print

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 23-та седница ја закажува за 06.07.2015 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот…


Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 23-та седница ја закажува за 06.07.2015 година (понеделник), со почеток во 14:00 часот.

Д н е в е н   р е д

 1. Усвојување на Записникот од првото продолжение на 21-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржано на 25.06.2015 година.

2. Усвојување на Записникот од 22-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 25.06.2015 година.

3. Предлог – Одлука за набавка на санитарна галантерија, за потребите на Агенцијата.

4. Разно.Accessibility

Accessibility