Седница бр.26 – 08.07.2016

image_pdfimage_print

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 26-та седница ја закажува за 08.07.2016 година (петок), со почеток во 12:00 часот.


Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, 26-та седница ја закажува за 08.07.2016 година (петок), со почеток во 12:00 часот.

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

1. Усвојување на Предлог-записник од 25-та седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, одржана на 30.06.2016 година.

2. Предлог-одлуки за одземање на дозвола за радио емитување.

3. Разно.Accessibility

Accessibility