Mbledhja nr.26 – 08.07.2016

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e caktoi mbledhjen e 26-të për më datë 08.07.2016 (e premte), me fillim në ora 12:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele e caktoi mbledhjen e 26-të për më datë 08.07.2016 (e premte), me fillim në ora 12:00.

RENDI I DITËS

1. Miratimi i Propozim-procesverbalit nga mbledhja e 25-të e Këshillit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele, të mbajtur më 30.06.2016.

2. Propozim-vendime për heqjen e lejes për radio emetim.

3. Të ndryshme.Accessibility

Accessibility