Седница бр.36 од 13.06.2014

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 36-та седница ја закажува за 13.06.2014 година (петок), со почеток во 10.30 часот…


Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги 36-та седница ја закажува за 13.06.2014 година (петок), со почеток во 10.30 часот.

                                                               Д н е в е н    р е д

1. Информација по повод барањето на Македонска радио телевизија за географско блокирање (затемнување) на реемитувањето на Светскиот куп на ФИФА 2014 – Бразил.

 Accessibility

Accessibility