Seanca nr. 36 me datë 13.06.2014

Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audivizuele seancën nr. 36 do ta mbaje me datë 13.06.2014 (e premte), me fillim prej ora 10:00…


Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audivizuele seancën nr. 36 do ta mbaje me datë 13.06.2014 (e premte), me fillim prej ora 10:00.

Rendi i ditës

1. Informacion sipas kërkesës së Radio Televizionit Maqedonas për bllokimin gjeografik (errësimin) e ritransmetimit të Kupës Botërore FIFA 2014 – Brazil.Accessibility

Accessibility