„Торти и колачи“

image_pdfimage_print

2018 година

Извештаи од извршени надзори

Обврски за објава на сопственичка структура

Редовен административен надзор Торти и колачи (член 15 став 2 од Законот за медиуми) – 19.04.2018Accessibility

Accessibility