Хрониак од 8-та седница

СКОПЈЕ, 05.09.2014 – Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на денешната седница донесе одлука за објавување јавен конкурс за избор на директор и заменик на директорот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги. Accessibility

Accessibility