Kronikë nga seanca nr. 8

Shkup, 05.09.2014 – Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në seancën e sotme solli vendim për publikimin e konkursit për zgjedhjen e drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.Accessibility

Accessibility