Хроника од 1-та седница

Скопје, 11.01.2018г. – На денешната седница, Советот на Агенцијата ги разгледа Кварталните извештаи за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за периодот од 01.09 до 31.12.2017 година.

Одобри донесување на Одлуки за предвремена целосна отплата на преостанатиот дел од кредитот наменет за деловниот објект на Агенцијата и за набавка од мала вредност за услугата – сервисирање на кафемати во Агенцијата.Accessibility

Accessibility