Хроника од 12-та седница

image_pdfimage_print

Скопје, 28.03.2021 – На денешната седница Советот на Агенцијата го одобри Годишниот извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2021 година и едногласно го утврди ставот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во однос на резултатот од извршената ревизија на независниот ревизор за 2021 година.Accessibility

Accessibility