Хроника од 13та седница

Скопје, 04.02.2024 – Советот на Агенцијата на денешната 13та седница покрена постапка за одземање на дозволата за телевизиско емитување на Радиодифузното трговско друштво Телевизија Сонце ДООЕЛ Прилеп, поради неисполнување на обврската од член 80 став 5 од ЗААВМУ, односно не го платил годишниот надоместокот за дозвола за телевизиско емитување.Accessibility

Accessibility