Хроника од 16та седница

Скопје, 16.04.2024 – Советот на Агенцијата на 16та седница го усвои Упатството за измена и дополнување на Упатството за радиодифузерите за Претседателските и за Парламентарните избори 2024 и го достави до радиодифузерите.Accessibility

Accessibility