Kronikë nga seanca e 16-të

Shkup, 16.04.2024 – Këshilli i Agjencisë në seancën e 16-të miratoi Udhëzimin për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit për transmetuesit për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare 2024 dhe ua dorëzoi transmetuesve.Accessibility

Accessibility