Хроника од 16-та седница

СКОПЈЕ, 31.10.2014– Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на денешната седница донесе Нацрт – Правилник за емитување европски аудиовизуелни дела и дела од независни продуценти.Accessibility

Accessibility