Kronikë nga seanca nr. 16

SHKUP, 31.10.2014 – Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në seancën e sotme solli Draft – Rregullore për transmetimin e pjesëve audiovizuele evropiane dhe pjesë nga producent të pavarur.Accessibility

Accessibility