Хроника од 17-та седница

СКОПЈЕ, 23.03.2014 – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (Агенцијата) на денешната седница го усвои Мислењето на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги во врска со законската обврска на Собранискиот канал да емитува бесплатно политичко претставување (текстот може да гo преземете тука).Accessibility

Accessibility