Kronikë nga seanca nr. 17

SHKUP, 23.03.2014 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (Agjencia) në seancën e sotme e miratoi Mendimin e Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele në lidhje me obligimin ligjor të Kanalit parlamentar që të transmetoje përfaqësim politik pa pagesë (tekstin mund ta merrni këtu)Accessibility

Accessibility