Хроника од 2та седница

Скопје, 11.01.2024 – Советот на Агенцијата на втората седница донесе две Решенија за бришење од регистарот на радиодифузери на ТРД Радио 5 Чоки ДООЕЛ Прилеп и за ТРД Радио Зора ДООЕЛ Делчево. Воедно, Советот донесе и Одлука со која се одобри зголемување на Финансискиот план на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2024 година.Accessibility

Accessibility