Хроника од 20та седница

Скопје 02.07.2021 – На денешната седница Советот на Агенцијата даде одобрување на директорот на Агенцијата да донесе Решение за трансформација на работен однос на еден работник во Стручната служба на Агенцијата.Accessibility

Accessibility