Хроника од 24-та седница

Скопје, 22.06.2020 год. – Советот на Агенцијата на денешната седница донесе Одлука со која се одобрува ребаланс на Финансискиот план на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за 2020-та година со која ќе се обезбедат средства наменети за исплата на месечен надоместок за членовите на Советот на Агенцијата за период од 6 месеци во 2020 година.Accessibility

Accessibility