Хроника од 25-та седница

Скопје, 09.09.2021  – Советот на Агенцијата донесе Заклучок за доделување еднократна финансиска помош-донација за семејствата на починатите лица во пожарот во модуларната болница за Ковид пациенти во Тетово, во износ од 60.000,00 денари по семејство.

На седницата Советот на  Агенцијата изрази длабоко сочувство до семејствата на починатите.Accessibility

Accessibility