Хроника од 29-та седница

image_pdfimage_print

Скопје, 22.08.2017г. – На 29-та седница Советот на Агенцијата, даде одобрение на директорот на Агенцијата да донесе Одлука за исплата на средства за проектот “Набавка на опрема за системот за надгледување на содржината на медиумите за Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги“ и Одлука за набавка од мала вредност-услуга за изработка, хостирање и одржување на веб страницата за Медиумска писменост.Accessibility

Accessibility