Хроника од 38-та седница

Скопје, 13.11.2017г. – На денешната седница, Советот на Агенцијата донесе Решениe за запирање на покрената постапка за одземање на дозволата за телевизиско емитување на ТРД Телеканал А1 ДООЕЛ Струмица.Accessibility

Accessibility