Хроника од 38-та седница

image_pdfimage_print

Скопје, 10.10.2019г. – На вчерашната седница Советот на Агенцијата ги разгледа кварталните извештаи за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги за периодот од 01 јули до 30 септември 2019 година.

Имајќи предвид дека се отстранети причините за водење на постапка, Советот на Агенцијата донесе Решение за запирање на постапката за одземање на дозволата за телевизиско емитување на ТРД Вижн БМ-ТВ КАНАЛ ВИЗИЈА ДОО Скопје.Accessibility

Accessibility