Хроника од 39-та седница

СКОПЈЕ, 01.07.2014– Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (Агенцијата) на денешната седница го усвои Извештајот од мониторингот на медиумското покривање на Претседателските и Предвремените парламентарни избори 2014 година.

Извештајот од мониторингот на медиумското покривање на Претседателските и Предвремените парламентарни избори 2014 годинаможе да го преземете тука.Accessibility

Accessibility