Kronikë nga seanca nr. 39

SHKUP, 01.07.2014- Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele (Agjencia) në seancën e sotme e miratoi Raportin nga monitorimi i mbulimit mediatik i zgjedhjeve Presidenciale dhe zgjedhjeve të prakohshme Parlamentare 2014.

Raportin nga monitorimi i mbulimit mediatik i zgjedhjeve Presidenciale dhe zgjedhjeve të prakohshme Parlamentare 2014 mund ta merrni këtu.Accessibility

Accessibility