Хроника од 4та седница

image_pdfimage_print

Скопје, 08.02.2021 – На денешната 4та седница Советот на Агенцијата му одобри на директорот на Агенцијата да донесе Одлука со која ќе се усвојат Извештајот и Пописните листи од извршениот попис на средствата, обврските и побарувањата и за отпис на основните средства на Агенцијата за аудио и аудиовизуелните медиумски услуги за 2020 година.Accessibility

Accessibility