Хроника од 41-та седница

Скопје, 17.11.2020 год. – На денешната седница Совет на Агенцијата го усвои Упатството за платеното политичко рекламирање за Предвремените локални избори 2020 година и го објави на веб страницата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.Accessibility

Accessibility