Хроника од 43-та седница

Скопје, 28.12.2017г. – На денешната седница Советот ги даде следниве одобрувања за донесување на: Годишен план за јавни набавки во 2018 година на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги, Одлука за одобрување финансиски средства за набавка на адвокатски услуги од адвокатска канцеларија и Одлука за претплата на „Службен весник на РМ“ за 2018 година.

Се усвои и Правилник за заштита од пожари и експлозии на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.Accessibility

Accessibility