13.12.2011г. Продолжен е рокот за пријавување во врска со повикот за изразување на интерес за проектните активности во врска со Digi.TV

СКОПЈЕ, 13.12.2011 – СРД го продолжи рокот за пријавување на заинтересираните економски оператори за пријавување по однос на повикот за изразување на интерес за активностите од проектот SEE Digi.TV. Новиот рок за пријавување е 19.12.2011 (понеделник). За повеќе детали на линкот тука.Accessibility

Accessibility