2014 година

image_pdfimage_print

Импресум, информации достапни до корисниците 

– Извештај од редовниот административен надзор на програмските сервиси на државно ниво (член 12 од ЗМ, член 51 став 1 од ЗААВМУ) – 31.10.2014

Правила за аудиовизуелни комерцијални комуникации, емитување музика озворно создадена

– Извештај од редовниот надзор РАДИО АНТЕНА 5 ДОО Скопје, емитуван на 1 октомври 2014 година – 17.10.2014Accessibility

Accessibility