2014 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Импресум, информации достапни до корисниците

– Извештај од редовниот административен надзор на програмските сервиси на државно ниво, емитуван на 1 октомври 2014 – 31.10.2014

  •  Решение за преземање мерка Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип (член 54 став 2 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 05.12.2014

– Извештај од вонредниот надзор врз програмсиот сервис на Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип (член 54 став 2 од ЗААВМУ) – 02.12.2014

 Accessibility

Accessibility