2014 година

image_pdfimage_print

Извештај од извршен надзор

Обврски за емитување на аудио комерцијални комуникации и емитување инструментална музика од македонски автори и автори на етничките заедници

Извештај од редовен надзор на ТРД РАДИО ФОРТУНА ДООЕЛ Скопје емитуван на 6 декември 2014 година – 30.12.2014 Accessibility

Accessibility