2014 година

image_pdfimage_print

Извештај од спроведен надзор:

Обврски на радиодифузерите за емитување музика и за програми изворно создадени

– Извештај од редовен програмски надзор –  ТВ Канал Визија – (член 92 ставови 4 и 6 од ЗААВМУ) – 02.09.2014Accessibility

Accessibility