2015 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Употреба на јазик, изворно создадена програма, музика, документарна и играна програма

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип – (член 64, член 90, член 92 ставови 1 и 14, член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 13.10.2015

Правила за аудиовизуелни комерцијални комуникации, квизови, игри на среќа, спонзорство

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип – (член 53, 54, 55, 98, 99, 100 и 101 од ЗААВМУ) – 09.10.2015

– Извештај од редовниот надзор врз работата на Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип – (член 53, 54, 55, 98, 99, 100 и 101 од ЗААВМУ) – 01.04.2015

– Извештајод контролниот надзор врз работата на Радио Канал 77 ДООЕЛ Штип – (член 54 став 2 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 26.01.2015Accessibility

Accessibility