2015 година

image_pdfimage_print

Извештаи од извршени надзори/мерки опомена

Импресум, информации достапни до корисниците, идентификација на радиодифузер

– Извештај од редовен надзор К ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈА ДООЕЛ Куманово – (член 12 од ЗМ, член 97 и член 51 став 1 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 25.06.2015

– Извештај од редовен надзор  К ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈА ДООЕЛ Куманово – (член 50 став 3, членови 53, 54, 55, 98, 99, 100 и 101 Законот за аудио и аудиовизулни медиумски услуги) – 25.06.2015

Изворно создадена програма

– Извештај од редовен надзор К ТРИ ТЕЛЕВИЗИЈА ДООЕЛ Куманово – (член 92 став 1 и 14 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 02.06.2015Accessibility

Accessibility