2015 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори/мерки опомена

Импресум, информации достапни до корисниците

– Извештај од редовен надзор врз работата Капитол Радио ДООЕЛ Скопје – (член 12 од ЗМ, 51 став 1, член 97 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 27.11.2015

 Accessibility

Accessibility