2015 година

image_pdfimage_print

Извештај од извршен надзор

Употреба на јазикот, Програма изворно создадена

– Извештај од редовен надзор врз работата на Универзитетско радио студент ФМ 92.9 – Скопје – (член 64, член 92 ставови 1 и 14, член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 29.12.2015Accessibility

Accessibility