2015 година

image_pdfimage_print

Употреба на јазикот во програмата, емитување на програма на радио, изворно создадена програма

– Извештај од контролниот надзор врз работата на  Радио Буба Мара ДООЕЛ Скопје – (член 98 став 1 од Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги) – 30.12.2015

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Буба Мара ДООЕЛ Скопје – (член 64, член 90, член 92 ставови 1 и 14, член 92 став 15 од ЗААВМУ) – 04.12.2015

Импресум, информации достапни до корисниците

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Буба Мара ДООЕЛ Скопје – (член 12 од ЗМ, член 51 став 1 и член 97 од ЗААВМУ) – 27.11.2015

 Accessibility

Accessibility