2015 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори

Употреба на јазикот во програмата, Обврски за изворно создадена програма, Дневно емитување 12 часа програма

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Фортуна ДООЕЛ Скопје – (не се констатирани прекршувања) – 29.12.2015

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Фортуна ДООЕЛ Скопје – (член 12 од ЗМ, член 51 став 1 и член 97 од ЗААВМУ) – 25.12.2015

– Извештај од редовен надзор врз работата на Радио Фортуна ДООЕЛ Скопје – (член 52, 53, 54, 93, 94, 98, 100, 101, ) – 25.12.2015Accessibility

Accessibility