2015 година

image_pdfimage_print

Извештаи од спроведени надзори:

Правила за реемитување на програмски сервиси

– Вонреден програмски надзор Тотал ТВ (член 141 од ЗААВМУ) -16.03.2015

Измени и дополнувања на писмениот извештај – програмски надзор на Тотал ТВ –  06.02.2015

– Контролен програмски надзор Тотал ТВ (член 141 став 13 од ЗААВМУ) – 04.02.2015Accessibility

Accessibility