2015 година

image_pdfimage_print

Заштита на изворот на информации

  • Решение за мерка опомена Мој дом (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 18.11.2016
  • Решение за мерка опомена Мој дом (член 12 став 1 од Законот за медиуми) – 21.04.2015


Accessibility

Accessibility