Соопштение за јавноста

Скопје, 22.04.2015г. – Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги најостро го осудува чинот на закана и вознемирување на новинарот Борјан Јовановски и неговото семејство и ги повикува надлежните државни органи да го утврдат нарачателот, со цел да се спречи ширењето на шпекулации и дезинформации во јавноста во врска со овој немил настан.

Политичката дебата во едно демократско општество треба да се одвива во рамките на слободата на изразување и врз основа на факти, а не со закани.Accessibility

Accessibility