Deklaratë për publik

Shkup, 22.04.2015 – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele ashpër e dënon aktin e kërcënimit dhe shqetësimit të gazetarit Borjan Jovanovski dhe familjes së tij dhe bën thirrje deri te organet kompetente shtetërore që të gjejnë porositësin, me qëllim që të pengohet përhapja e spekulimeve dhe dezinformatave në publik në lidhje me këtë rast jo të këndshëm.

Debati politik në një shoqëri demokratike duhet të realizohet në kuadër të lirisë së të shprehurit dhe në bazë të fakteve, e jo me kërcënime.Accessibility

Accessibility